回到顶部

十大正规赌平台平台

珍惜19th century residence is reimagined to suit the tastes of a young family.

Set on a verdant lot near Newton’s Waban Village, the homeowners loved the gracious Victorian they bought in 2018. “美学上来讲, 然而, 这不是他们,” says interior designer Heather Vaughan, who collaborated with architect Peter Sachs to renovate the home to suit the family.

厨房The project involved reconfiguring the floor plan on the main level. 原来的餐厅, 可以俯瞰院子, became the site of the new 厨房 and the dining room was relocated to the former family room. “The home has a very large backyard and the owners wanted to be able to sit in the 厨房 and watch their daughter play,”沃恩解释说.  

While a goal of the project was to create a less choppy, 更开放的, airy layout with contemporary detailing, it was important to the homeowners that the original spirit of the home be honored. 像这样, the antique windows were restored and other era appropriate  elements were created, 包括壁板, 口袋里的门, and leaded glass transom windows.

2间浴室图片

“The homeowners have a strong love of blue,” 沃恩表示. “When we came on board, everything was blue—all the walls, etc.” Vaughan sought to give the couple the blue they gravitated to in a different way. “Every room doesn’t have to be painted blue to make the color a big part of the overall scheme,”她说. Rather, various shades of blue are infused into spaces discretely.  

楼梯井

Blue can be found in many of the home’s vintage rugs which lend an eclectic, 给家带来乐趣, 沃恩表示, “while offering a bit age and patina which sets a lovely tone,” as well as in the wallcoverings and fabrics. The pedestal base of the 厨房 table, customized by Dunes & 公爵夫人, is painted in blue lacquer and the banquette edges are painted another variation of the hue, while the upholstery features a blue pattern against a white background.

咖啡和湿酒吧角落

A coffee and whiskey station for the 厨房 was at the top of the homeowner’s wish list, and Vaughan collaborated with Heartwood Cabinetmakers to design one that fits into a nook next to the original fireplace. It’s crafted of walnut as is the rest of the cabinetry along that wall. Two rest of the cabinets are painted Farrow & 球Cornforth白. “It’s a wonderful warm, white grey. To have all of the cabinets painted white would have been too much,” 沃恩表示. “The walnut evokes a sense of richness that balances the space.” The vanity in the master bathroom is made of another rich timber: barrel cut rosewood. Perched on lean brass legs with wall mounted brass faucets and hardware, 这首曲子有中世纪的感觉, 然而,当前, 沃恩表示.

户外firepit与

The couple’s five-year-old daughter had considerable input in designing her dreamy room. “She wanted it to be pink and we gave her a pink space that would grow with her,” recalls Vaughan. “You can swap out the comforter and a few things and the room can go boho in a few years.” The adjacent bathroom has a custom blue vanity and rose gold fixtures that the kindergartener adores.

小女孩的粉红色卧室

As one steps through the front door into the foyer, the aesthetic balance of the home is immediately apparent: wainscotting and an antique table Vaughan found on 1stdibs.com nod to the structure’s Victorian heritage, while a contemporary beaded Ro Sham Beaux chandelier hangs above: a beautiful convergence of past and present.

摄影:Michael J Lee 

 

添加新评论