回到顶部

乡村自然

后院有游泳池

A historic property in Little Compton gets sustainable updates and a refined landscape with timeless appeal.

One of the first homes built in Little Compton, this property came into being in 1790. The rustic 角 Cod-style house and adjacent barn, 坐落在四英亩翠绿的土地上, ultimately became a gentleman’s horse farm. The current owners who live year-round in Boston purchased the place as a summer retreat in 2017. Before their offer had even been accepted the couple consulted architect Gail Goff about drafting plans for a modern addition that would honor the historic nature of the home.

Goff designed a glass central core that connects the storied structure with a 650-square-foot addition encompassing a new open stairway overlooking the living spaces, 还有一个储藏室, 盥洗室, laundry area and an expansive hang out space. 把身子放低, the space seamlessly transitions with the patio when the sliding doors are opened, blurring the boundary between indoors and outside. Because truly, the home is all about the lush parcel upon which it is set.

后院和游泳池的景观

While it was important to the homeowners that the property retain its patina and rustic appeal, it also needed to feel suited to contemporary living. “Because of the way the site is positioned away from the road, the place really feels stuck back in time. The idea was to build on the agrarian aspect of the property,” says landscape architect 马修·坎宁安他设计了场地. “The family really wanted the kids to be able to run around barefoot.”

Cunningham and his team worked with the homeowners to select drought tolerant and eco-friendly plantings to create a landscape that feels laid back and authentic and doesn’t require huge maintenance or an intense carbon footprint.

The property has several century-old fieldstone walls and Cunningham called for the creation of additional walls made to match. 景观设计 carefully repaired the existing dry-stacked stone walls, 安装种植, and introduced modern outdoor amenities including a pool, firepit, 阳台.  

马在后院

Reclaimed granite pieces were brought in to fit the rustic setting. 我们使用羽毛, 楔形, and wrought iron tools to antique materials to the desired look,景观设计的创始人说道, 乔纳森Zeyl. 然后索具, 挖掘机, and vacuum lifts were used to place the massive stones to exact specification. 

The house needed significant updates to ensure it was an airtight space.  “We stripped the home down to its original post and beam structure and reframed the walls to get the necessary insulated value,安德鲁·克利夫说, 项目经理的 阿尔金构造, the firm that spearheaded construction on the renovation. The need for fossil fuels was eliminated on the property by installing solar panels.

A green roof was planted on top of the addition and the home’s original stone foundation was wrapped with a rubber membrane to make the basement watertight. While the home’s new systems ensure that it maintains a modernized eco-friendly footprint, 室内细节体现了它的起源. 原来的18th- century floors have been preserved on the main level along with three fireplaces and a beehive oven.

dusk shot of Little Compton home from the back yard

The main chimney made out of ballast imported by brick from the Netherlands in the 1700s was rebuilt with the same joinery used back then. As with the way the landscape was designed and installed with reverence to the property’s provenance, 悬崖说, “We worked hard to make sure the craftsmanship matched the time-period of the house.”

摄影:Anthony Crisafulli

添加新评论